Fase 5

In voorbereiding, een tipje van de sluier!

 

Er bloeit iets moois… We riepen dat al in de eerste fase en ook nu is deze slagzin wederom passend. Tenminste, dat vinden wij zelf. Achter de schermen is de architect druk bezig om de laatste hand aan de tekeningen te leggen. Hierbij lichten we al een klein tipje van de sluier op. Ontdek zelf het te verwachten programma nieuwbouw koopwoningen in Fase 5 en waar in het plan je deze gaat vinden. Oordeel vooral zelf. Wat vindt je er van? Laat het ons weten op Facebook!

 

De Tuin van Elden is een met zorg ontworpen plan wat bestaat uit met meerdere sfeergebieden. Deze zijn terug te lezen in het Beeldkwaliteitsplan. Een wandeling over de locatie geeft hiervan al een mooi beeld, Het Pruimenlaantje, zoals de Allegrolaan destijds werd genoemd, is merkbaar anders aan die van de woningen aan het Buurtje of Belvedere. Wel is op alle plekken in De Tuin van Elden variatie kenmerkend. Zo ook in weer fase 5!

In het noorden van fase 5 bevinden zich in beeldkwaliteitsplan-deelgebied Aan Het Park twee tot de verbeelding sprekende landgoedvilla’s met ruime kavels aan het water en uitzicht op het park. De overige woningen bevinden zich in beeldkwaliteitsplan-deelgebieden ‘Oprijlaan’ en ‘Landgoed ensemble’. Huize Oosterveld geldt als hoofdgebouw van genoemde ensembles. De stijl is de inspiratie geweest voor de diverse gemengde woningrijtjes en vrijstaande woningen, alles sluit hier in stijl op aan. Het straatbeeld is vriendelijk, met voordeuren gericht op de straat en voortuinen met lage hagen. 


Fase 5 programma

vrijstaande villa’s
drie-onder-een-kapwoningen
rijwoningen

Richtprijs vanaf ca. € 265.000,- tot € 850.000,- v.o.n.

Schrijf je nu in voor fase 5