22 duurzame en betaalbare appartementen

Huren in OPUS

Betaalbaar huren in De Tuin van Elden? Het kan in OPUS, een fraai gebouw met daarin 22 duurzame driekamerappartementen. De bouw is al in volle gang, de start verhuur staat gepland voor ná de zomer van 2021. Meld je nu alvast aan als belangstellende.

Compleet en verhuisklaar
OPUS ligt aan de rand van De Tuin van Elden. Het twee- en drielaagse gebouw telt 22 duurzame appartementen van ca. 55 tot 58 m2 met twee slaapkamers, een compleet uitgeruste keuken met 5 inbouwapparaten en een badkamer. Elk appartement heeft een tuintje of balkon, een eigen berging plus een privéparkeerplaats naast het gebouw. De appartementen worden verhuisklaar opgeleverd met wandafwerking en een pvc-vloer naar keuze. 

 

Duurzaam en comfortabel
In De Tuin van Elden staan duurzaamheid, wooncomfort en energiezuinigheid centraal. Zo zorgen zonnepanelen en een luchtwaterpomp in combinatie met vloerverwarming voor een comfortabel binnenklimaat en de verwarming van je appartement. Uiteraard wordt OPUS gasloos gebouwd. Klaar voor een duurzame toekomst. 

Bekijk het aanbod Meld je aan

 

situatietekening

 

Planning en huurprijzen
De bouw van OPUS is inmiddels gestart. Naar verwachting wordt het gebouw in het vierde kwartaal van 2021 opgeleverd. Vlak ná de zomer wordt een kijkdag georganiseerd voor geïnteresseerden. Daarna gaan de 22 appartementen online in verhuur. De verwachte huurprijzen liggen rond de € 750,-- per maand, exclusief privéparkeerplaats (ca. €50,-) en servicekosten (ca. €85,-).

 

Verdiepingsoverzichten

 

Plattegronden

*De buitenruimtes van de plattegronden zijn ter indicatie.

 

Meer weten? Schrijf je in
OPUS is ontworpen door architectenbureau Weusten Liedenbaum en wordt gebouwd door Veluwezoom Verkerk. De verhuur wordt verzorgd door Willemsen makelaars. Wil jij graag betaalbaar wonen in OPUS? Schrijf je dan nu al in als belangstellende. Heb je een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op met Larissa Crum van Willemsen makelaars en bel [026] 445 27 51.

Veelgestelde vragen Meld je aan