Appartementen

De kroon op de Tuin van Elden

EVE Architecten uit Nijverdal heeft een unieke woonbeleving ontworpen: een stijlvolle appartementenvilla met slechts zes appartementen en een penthouse. De appartementen variëren in woonoppervlak en ligging ten opzichte van de zon en ademen een tijdloze sfeer. Hier voeren luxe, comfort en elegantie de boventoon op een geweldige plek aan het water in een parkachtige tuin.

 

Prijsindicatie

Type 1: 4-kamerappartement, begane grond, 105 m2 GBO + ruime tuin, prijsindicatie: € 375.000 - 425.000 v.o.n.
Type 2: 4-kamerappartement, 1e verdieping, 120 m2 GBO + 20 m2 balkon, prijsindicatie: € 475.000 - 525.000 v.o.n.
Type 3: 4-kamerappartement, 2e verdieping, 120 m2 GBO + 20 m2  balkon, prijsindicatie: € 475.00 - 525.000 v.o.n.
Type 4: Penthouse, 3e verdieping, 158 m2 GBO + 49m2 balkon, prijsindicatie € 650.000 - 700.000 v.o.n.
Voor alle typen geldt: de genoemde GBO’s zijn exclusief bergruimte.


Royaal en compleet

De zes appartementen variëren in grootte van 105 m² tot 120 m² en beschikken op de verdiepingen over een terras van circa 20 m² en op de begane grond over een imposante privétuin. Het penthouse beschikt over een vloeroppervlak van 158 m² en een royaal terras van maar liefst 49 m². Elk appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, een complete badkamer en drie slaapkamers.

 

 

Hoog afwerkingsniveau

De afwerking van de appartementen is van hoge kwaliteit. De keuken en badkamer kunnen naar eigen smaak en wens worden ingericht. Alle appartementen hebben standaard houten kozijnen en stompe binnendeuren. Ook hoogwaardige installaties waaronder een warmtepomp en vloerverwarming zijn inbegrepen. Daarnaast beschikken alle appartementen over eigen nutsvoorzieningen en op het dak worden zonnepanelen geplaatst.
 

Geweldige uitstraling

Bij binnenkomst in het complex geeft de fantastische vide tot in de nok een overweldigend gevoel. Het statige en stijlvolle karakter wordt versterkt door het unieke ontwerp met imposante gevelpartijen, een grote verscheidenheid aan raampartijen, gevelmaterialen en kleurgebruik. Alle kozijnen en buitendeuren worden uitgevoerd in hardhout en voorzien van een hoogwaardige lak. Het metselwerk is bijzonder door zijn verband en verschillende rollagen. Daarnaast geeft de royale buitenruimte het ultieme binnen/buitengevoel.

 

Aan alles gedacht

De zes appartementen beschikken over een eigen inpandige berging van ca. 8 m2 op de begane grond. Het penthouse beschikt over een separate berging buiten het hoofdgebouw. Ook heeft elke bewoner een eigen parkeerplaats onder de gedeelde carport en is er voldoende ruimte naast het complex voor een tweede auto en/of bezoek.
 

Vul de enquête in

De start verkoop van de appartementen staat gepland in het voorjaar van 2019. Maar eerst willen we graag weten waar jouw voorkeur naar uitgaat. We willen je dan ook vragen de enquête in te vullen en aan te geven hoe jij jezelf ziet wonen in de appartementenvilla in De Tuin van Elden.

Ga naar de enquête

Schrijf je in als belangstellende

 

Onder deze afbeelding zijn de plattegronden te vinden en begint de tekst van de architect

 

Plattegronden

Klik op de plattegronden voor een vergroting

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Penthouse

 

Architect aan het woord

Een markant punt aan het water, tegen de rand van de gezelligheid van de Tuin van Elden, met vrij zicht richting natuurreservaat Het Hoefijzer. Voorzieningen bij de hand, heerlijk wandelen in het groen, hier kun je straks heerlijk thuiskomen. Wat een leuke opgave om als architect dit ‘thuis’ te mogen ontwerpen voor toekomstige bewoners van 7 riante appartementen. Voor dit bijzondere plekje waren al bijzonder hoge ambities vastgelegd door de gemeente en de ontwikkelaar, alvorens wij aan tafel schoven. Hier zag men geen standaard appartementencomplex verrijzen, maar eerder een rijk gedetailleerde villa. Één landmark, dat recht zou doen aan de plek. Een villa die letterlijk en figuurlijk boven het maaiveld zou uitsteken als een moderne Villa Kakelbont.
 
Met dit thema in het achterhoofd zijn wij aan het ontwerpen geslagen. Royale leefplattegronden, geïntegreerde bergingen, een entree met een fraaie vide over alle bouwlagen, luxe binnenkomen en je veilig en geborgen voelen. Allemaal onderwerpen die wij de revue hebben laten passeren tijdens de weg naar het definitieve ontwerp. Daarbij hebben we wel steeds goed voor ogen gehouden, dat we in een bijzonder landschap ontwerpen: dicht tegen Arnhem aan, vrijwel ingebouwd tussen woonwijken, behoudt Elden tot op de dag van vandaag zijn dorpse en intieme sfeer. Daar moest dit appartementengebouw ook binnen passen, vonden wij. De karakteristieke, dorpse bouwtraditie spreekt dan ook uit de vele fraaie details die we hebben ontworpen. Een zeer bijzondere villa, opgebouwd als ware het ooit één landhuis, plaats biedend aan 7 royale appartementen. Wij zijn bijzonder trots op het eindresultaat.
 
Bas Heitkamp
Hoofdarchitect EVE Architecten

De Tuin van Elden - Schets Appartementen
De Tuin van Elden - Schets Appartementen
De Tuin van Elden - Schets Appartementen
De Tuin van Elden - Schets Appartementen
De Tuin van Elden - Schets Appartementen
De Tuin van Elden - Schets Appartementen
De Tuin van Elden - Schets Appartementen