De Tuin van Elden verwelkomt eerste bewoners

oplevering Tuin van Elden

Vandaag op 7 februari verwelkomde De Tuin van Elden haar eerste bewoners. Het zijn Charlotte van Rijswijk en Mariëlle Plamont en hun zoontje Bob. De sleutel van hun fraaie twee-onder-een-kapwoning werd overhandigd door aannemersbedrijf Van Bergen BV. De komende weken zullen er nog 20 woningen worden opgeleverd.

De overhandiging van de eerste sleutel kunnen we gerust een mijlpaal noemen. Het heeft immers best even geduurd voordat we echt met de bouw konden starten. Maar vanaf dat moment ging het snel. En nu kunnen de eerste bewoners dus zelf aan de slag in nieuwe huis aan de Allegrolaan in De Tuin van Elden. Van harte! 

Drukke week met veel opleveringen
De straatnamen zijn bekend, de steigers zijn verdwenen en steeds meer woningen zijn helemaal klaar om opgeleverd te worden. En dat is precies wat er de komende weken te gebeuren staat. Na de oplevering van bouwkavel 9 aan Charlotte van Rijswijk en Mariëlle Plamont volgen in week 7 nog twee opleveringen en in de weken daarna maar liefst nog eens 20 woningen. Een druk programma dus, en het wordt nog drukker. Want ook fase 2 loopt al weer van stapel. Iets voor jou misschien? Kijk dan snel op de interactieve kaart of er een plek voor jou tussen zit.