Rijwoningen in Fase 4bTwee-onder-een-kapwoningen in Fase 4bVrijstaande woningen in Fase 4b

Fase 4b

Zomer in de Tuin van Elden

Wat is er nu fijner in de zomer dan lekker in de tuin bezig zijn? De Tuin van Elden natuurlijk, want daar wordt wonen pas echt genieten. De leukste wijk van Arnhem-Zuid krijgt steeds meer vorm en dat moet je beleven. Trek daarom je stoute schoenen aan, wandel door de wijk en ontdek een wijk in bloei. Wij weten zeker dat de groene omgeving je zal inspireren. En dat doen de woningen die nog te koop zijn ook. Je vindt ze allemaal op de aanbodpagina.

Op vrijdag 7 april ging fase 4b van De Tuin van Elden in verkoop met in totaal 18 woningen. Het nieuwe buurtje verrijst in het hart van De Tuin van Elden en wordt gekenmerkt door een leuk hofje en de fraaie ligging in het plan. In deze fase ligt het accent vooral op vrijstaand wonen. Maar liefst tien royale villa’s worden er gebouwd, met elk een typisch eigen signatuur. Daarnaast komen er rij- en hoekwoningen en twee bijzondere tweekappers. Tel dat op bij de werkelijk geweldige ligging in het groen en je begrijpt dat dit een wel heel aantrekkelijke woonplek gaat worden waar je je direct thuis zult voelen.

Ook op een woning onder optie kun je reageren

Net als de voorgaande fases is ook fase 4b erg gewild. Al snel na de start verkoop waren de eerste woningen verkocht en een groot aantal onder optie. Op de aanbodpagina kun je zien welke woningen nog te koop zijn. Zit jouw droomwoning ertussen? Neem dan snel contact op met de makelaar. En uiteraard kun je ook aangeven geïnteresseerd te zijn in een woning die onder optie is. Het komt namelijk voor dat een woning waar een optie op rust toch niet verkocht wordt. In dat geval kun jij de eerstvolgende zijn die de woning alsnog kan kopen. Neem dus contact op met de makelaar en vertel ons je woonwensen.

 

Bekijk hier het aanbod

Schrijf je nu in voor fase 4b

 

 


Impressies fase 4b

De Tuin van Elden - Vrijstaand wonen bnr 89
De Tuin van Elden - Vrijstaand wonen bnr 90
De Tuin van Elden - Vrijstaand wonen bnr 91
De Tuin van Elden - Vrijstaand wonen bnr 92
De Tuin van Elden - Vrijstaand wonen bnr 93
De Tuin van Elden - Vrijstaand wonen bnr 94
De Tuin van Elden - Twee-onder-een-kapwoning bnrs 97 & 98
De Tuin van Elden - Vrijstaand wonen bnr 96
De Tuin van Elden - Vrijstaand wonen bnr 184