Fase 5

De verkoop is gestart!

 

Er bloeit iets moois… We riepen dat al in de eerste fase en ook nu is deze slagzin wederom passend. Tenminste, dat vinden wij De Tuin van Elden staat volop in bloei. De eerste vier fases zijn al bewoond of zijn in aanbouw en het groene wijkje bruist van het leven en de gezelligheid. Die heerlijk dorpse sfeer vind je straks ook terug in fase 5. Een bijzondere fase, in het hart van de nieuwe wijk. Hoe zou jij hier willen wonen? Fase 5 van De Tuin van Elden laat zien hoe je een authentieke dorpse sfeer kunt combineren met de architectuur van eigentijdse woningen. Tel dat op bij de werkelijk geweldige ligging in het groen en je begrijpt dat dit een wel heel aantrekkelijke woonplek gaat worden. Ruim, rustig en toch met alle voorzieningen in de buurt. Oordeel vooral zelf. Wat vindt je er van? Laat het ons weten op Facebook!

Fase 5 telt 14 woningen. Je hebt de keuze uit maar liefst zeven fraaie ruime vrijstaande woningen, vier hoekwoningen en drie tussenwoningen. Vooral de inhoud van de woningen valt op. Wil jij graag groots wonen in een klein dorpje aan de rand van de stad? Dan weet ik zeker dat je je direct thuis zult voelen in fase 5 van De Tuin van Elden.

Schrijf je in!

 

In het noorden van fase 5 bevinden zich in beeldkwaliteitsplan-deelgebied Aan Het Park twee tot de verbeelding sprekende landgoedvilla’s met ruime kavels aan het water en uitzicht op het park. De overige woningen bevinden zich in beeldkwaliteitsplan-deelgebieden ‘Oprijlaan’ en ‘Landgoed ensemble’. Huize Oosterveld geldt als hoofdgebouw van genoemde ensembles. De stijl is de inspiratie geweest voor de diverse gemengde woningrijtjes en vrijstaande woningen, alles sluit hier in stijl op aan. Het straatbeeld is vriendelijk, met voordeuren gericht op de straat en voortuinen met lage hagen. 
 

Brochure Fase 5

 


Fase 5 programma

vrijstaande villa’s
drie-onder-een-kapwoningen
rijwoningen

Bekijk het aanbod voor fase 5