Fase 6

Een dorps buurtje

Fase 6 van De Tuin van Elden is op 14 juni 2019 in verkoop gegaan. De eerste inschrijvingsperiode is inmiddels gesloten, maar het is nog wel mogelijk om je in te schrijven als reservekandidaat. Fase 6 bestaat uit 6 tweekappers, 4 vrijstaande woningen en 4 vrije kavels. Samen met fase 7 gaan ze een buurtje vormen met een authentiek dorpse sfeer. De woningen staan er aan smalle straatjes, met hun gevels dicht aan de weg, omringd door een grote tuin.

 

Veel variatie

De woningen verschillen in architectuurstijl en materiaalgebruik, hebben vaak een hoge, puntige kap en vallen op door bijzondere toevoegingen in de gevels. De tuinen worden naar de straatkant afgeschermd met een hoge haag voor optimale privacy.

 

Gasloos, duurzaam en waardevast

Fase 6 is de eerste fase in De Tuin van Elden die we volledig gasloos gaan bouwen. De woningen in fase 6 krijgen dus geen gasaansluiting meer, maar worden in plaats daarvan uitgerust met een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning en een lucht-water-warmtepomp. Je nieuwe woning in De Tuin van Elden wordt daarmee toekomstbestendig, duurzaam, efficiënt én waardevast.

 

Verkoop fase 6 gestart!

De eerste inschrijvingsperiode is inmiddels gesloten. Je kunt je nog wel inschrijven als reservekandidaat. 

Schrijf je in als reservekandidaat

 

 

 

Impressies

De Tuin van Elden - Fase 6 - Bouwnummer 200
De Tuin van Elden - Fase 6 - Bouwnummer 202
De Tuin van Elden - Fase 6 - Bouwnummer 203
De Tuin van Elden - Fase 6 - Bouwnummer 204-205
De Tuin van Elden - Fase 6 - Bouwnummer 208