Fase 7

Dorps wonen in de stad

Op donderdag 19 december 2019 zijn de woningen van fase 7 in De Tuin van Elden in verkoop gegaan. Fase 7 bestaat uit zes rijwoningen. De eerste inschrijfperiode is inmiddels gesloten. Je kunt je nog wel inschrijven als reservekandidaat.

Alle rijwoningen zijn inmiddels verkocht!

Bekijk het actuele aanbod

 

Volop in bloei

De Tuin van Elden staat volop in bloei. De afgelopen jaren is het dorpse wijkje uitgegroeid tot een levendige en vooral heel groene en gezellige wijk. Er wordt volop geleefd, beleefd en genoten en die ontspannen dorpse sfeer vind je straks ook terug in fase 7. Ook fase 7 van De Tuin van Elden laat zien hoe je een authentieke dorpse sfeer kunt combineren met de architectuur van eigentijdse woningen. Tel dat op bij de werkelijk geweldige ligging in het groen en je begrijpt dat dit een wel heel aantrekkelijke woonplek gaat worden. Ruim, rustig en toch met alle voorzieningen in de buurt.

 

Gasloos, authentiek en fraai

In fase 7 presenteren wij met trots één vrijstaande woning, twee hoekwoningen en vier tussenwoningen. Bijzonder aan deze woningen is dat ze volledig gasloos worden gebouwd en mede daardoor helemaal klaar zijn voor een duurzame en energiezuinige toekomst. De woningen in fase 7 maken samen deel uit van een buurtje met een authentiek dorpse sfeer. De woningen staan er aan smalle straatjes, met hun gevels dicht aan de weg en de tuinen worden afgeschermd door een groene haag. De woningen verschillen in architectuurstijl en materiaalgebruik, maar zijn stuk voor stuk fraaie gezinshuizen op een plek waar niet alleen jij, maar ook je kinderen de tijd van hun leven zullen hebben.

 

Rij- en hoekwoningen

Bouwnummers 223 t/m 228
Alle rijwoningen zijn inmiddels verkocht

Dit fraaie rijtje met zes fijne gezinswoningen ligt aan de Opusstraat. In de basis zijn ze gelijk aan elkaar, maar toch zijn ze allemaal net even anders door bijvoorbeeld een raam in de zijgevel of een andere voorgevel. Welke woning je ook kiest; ze zijn allemaal even ruim, comfortabel en duurzaam en worden standaard opgeleverd met zonnepanelen. En de woningen zijn vooral ook erg mooi dankzij de toegepaste donkere gevelstenen, contrasterende kozijnen en de opvallende mansardekap. Bijzonder is zonder meer het niveauverschil in je achtertuin.

 

 

Brochure Fase 7

 

Kijk hier voor het actuele aanbod en meld je aan als belangstellende. Door je aan te melden als belangstellende ben je als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen. Heb je vragen, neem dan gerust contact op met Willemsen Makelaars (026) 44 52 751 of info@willemsen.nl.

Meld je aan