Informatiecentrum

De Tuin van Elden staat volop in bloei. In De Tuin van Elden wordt al volop gewoond. Wandel maar eens door de gezellige straten en ontdek het goede dorpse leven. Zie je jezelf daar wel wonen? Inmiddels is de verkoop van fase 6 gestart. Wil je weten wat je allemaal kunt verwachten, meer informatie krijgen over een woning nabij Arnhem en bouwkavels nabij Arnhem in De Tuin van Elden of gewoon eens sfeer proeven? Bezoek dan het Informatiecentrum op de bouwlocatie!

Vertel ons je dromen
Een woning kopen nabij Arnhem in De Tuin van Elden of een bouwkavel in De Tuin van Elden doe je natuurlijk niet zo maar even. Het is een belangrijke beslissing, die je weloverwogen wilt nemen. Kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Kom dan eerst eens praten in het Informatiecentrum. Schuif aan en vertel ons je wensen, je ideeën en je dromen. En heb je vragen? Over het plan, over zelf bouwen of over de architectuurcriteria? Dan beantwoorden we die uiteraard graag. En voor al je financiële vragen kun je terecht bij onze eigen financieel adviseur.

Beleef het dorpse leven in Elden
Het Informatiecentrum is iedere zaterdag  van 11.00 - 14.00 uur geopend. Je parkeert je auto gratis voor de deur en vanaf dat moment beleef je het heerlijke dorpse leven in Elden. In het Informatiecentrum kun je heel veel informatie krijgen over De Tuin van Elden. Bekijk het plan in vogelvlucht op de prachtige maquette en laat je inspireren door de artist impressions. 

Altijd wat te doen
In het Informatiecentrum van De Tuin van Elden is altijd wel wat te beleven. We organiseren geregeld leuke bijeenkomsten en wil je een rondleiding over het bouwterrein krijgen? Laat het ons dan even weten. We regelen het graag voor je. Houd in ieder geval deze website in de gaten en abonneer je vandaag nog op de digitale nieuwsbrief. Dan ben je voortaan altijd als eerste op de hoogte als er weer wat leuks te doen is in het Informatiecentrum.

Kom naar het informatiecentrum
Elke zaterdag  van 11.00 - 14.00 uur geopend. Is deze dag lastig voor je maar wil je wel graag het Informatiecentrum bezoeken? Bel dan even en maak een afspraak!

Klapstraat 24b