Jouw laatste kansen in De Tuin van Elden | Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief

 
september 2019
JOUW LAATSTE KANSEN IN DE TUIN VAN ELDEN

Wat een geweldige wijk is De Tuin van Elden aan het worden. De afgelopen jaren hebben we flink gebouwd en inmiddels is het groene, waterrijke en dorpse wijkje grotendeels bewoond. Nog even en ook de laatste fasen gaan in verkoop. Te beginnen met de appartementenvilla aan de Eldense Zeeg en Fase 7, met drie vrijstaande woningen en een rijtje van zes woningen. Benieuwd wat je allemaal nog kunt verwachten? Lees dan snel deze nieuwsbrief. En wil je de wijk echt beleven? Kom dan komend weekend lekker wandelen en struinen door De Tuin van Elden. Tot gauw!

Team De Tuin van Elden

 
START VERKOOP 25 OKTOBER
Op 25 oktober aanstaande gaan we in verkoop met de zes zeer royale appartementen aan de Eldense Zeeg. De tijd en de locatie van de start verkoop zijn nog niet bekend, maar zo gauw we meer weten hoor jij dat als eerste. Schrijf in ieder geval de datum alvast in je agenda. Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, maar heb je nog geen persoonlijk account aangemaakt? Doe dat nu! Vanaf 25 oktober kun je je inschrijven voor een appartement in De Tuin van Elden. Ook dit verloopt via jouw online account.

Maak je account aan
 
DE APPARTEMENTENVILLA
De appartementenvilla is de kroon op De Tuin van Elden. Hier voeren luxe, comfort en elegantie de boventoon op een geweldige plek aan het water in een parkachtige tuin. De zes appartementen hebben een terras of een imposante privétuin. Het penthouse beschikt over een vloeroppervlak van 158 m² en heeft een zonnig terras. Elk appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, een complete badkamer en drie slaapkamers. Op de website lees je alles over de appartementen.

Bekijk de appartementen
 
NOG TE KOOP IN FASE 6
In juni van dit jaar zijn de woningen in Fase 6 in verkoop gegaan. De belangstelling was enorm en inmiddels zijn de drie kavels verkocht en zijn de twee-onder-een-kapwoningen woningen verkocht of onder optie. Er zijn nog wel vier zeer royale vrijstaande woningen beschikbaar. Ben je benieuwd hoe je die woningen helemaal op maat en smaak kunt samenstellen? Neem dan contact op met de makelaar. Er is veel mogelijk om van jouw woning een echte droomwoning te maken.

Bekijk het aanbod in Fase 6
 
VOORUITBLIK FASE 7

De plannen voor Fase 7 zijn zo goed als gereed. Je kun straks kiezen voor een van de drie vrijstaande woningen met een woonoppervlak van bijna 160 m² en een kavel van ruim 650 m², of voor een hoek- of rijwoning. Binnenkort vind je veel meer informatie over Fase 7 op de website. Zodra alle gegevens op de site staan, krijg je daarover bericht via de mail.

 
Verkoopinformatie
Willemsen makelaars
Jansplaats 29
(026) 44 52 751
info@willemsen.nl
We ontmoeten je graag in De Tuin van Elden.

Volg ons op Facebook en Twitter!
www.detuinvanelden.nl