Kies je voor fase 1 of 2?

Geen dag is hetzelfde in De Tuin van Elden. Dat komt door de enorme vrijheid die jij als koper hebt bij het vormgeven van je eigen huis. Het komt dus nogal eens voor dat er herverkaveld wordt. Op de plek waar eerst een tweekapper gepland stond, kan maar zo een vrijstaande woning gebouwd gaan worden, of andersom. Vertel ons jouw woondromen en samen ontwerpen we de woning die jij voor ogen hebt.

 

Fase 1

Wat er in fase 1 nog te koop is? Je ontdekt het op de geheel vernieuwde website van De Tuin van Elden. Bij ‘Aanbod’ zie je precies welke woningen er al verkocht zijn, welke onder optie zijn en en welke er nog vrij zijn. Klik op het kavel van je voorkeur en lees meer over de woning. En bevalt het je? Maak dan een afspraak om jouw woning verder vorm te geven. Heb je eigen ideeën? Ook dan ontvangen we je graag om de mogelijkheden te bespreken.

 

Fase 2

De tweede fase van De Tuin van Elden is ondertussen ook al volop in ontwikkeling en omvat 21 woningen. Je hebt de keuze uit vrijstaande woningen, een tweekapper, hoek- en rijwoningen en 7 vrije kavels waarop je binnen het bestemmingsplan helemaal zelf kunt bepalen hoe jouw droomwoning eruit gaat zien. De architecten zijn druk bezig met de ontwerpen en we kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten; de architectuur wordt weer erg bijzonder en echt dorps!