Locatie

Elden is misschien wel het best bewaarde geheim van Arnhem. Je zult er misschien niet zo snel doorheen rijden, omdat het niet op je pad ligt, maar dat maakt het dorp juist zo bijzonder én aantrekkelijk. Want in Elden heerst nog volop rust en ruimte, terwijl alles wat je nodig hebt om heerlijk te wonen en te leven op een steenworp afstand ligt. Ervaar het zelf en ontdek de unieke ligging van De Tuin van Elden.

De sfeer van een dorp
In Elden lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Het is er rustig, gezellig en sfeervol en de mensen hebben er nog tijd voor elkaar. De dagelijkse dingen lijken er net even langzamer te gaan. Aangenamer en vooral minder gestrest. Wonen ‘op een dorp’ noemen ze dat in Elden. Het is een heerlijke manier van leven!

Het levendige van de stad
Met de fiets sta je binnen 10 minuten o
p de Markt. Een aanrader op vrijdagochtend. Maar Arnhem heeft natuurlijk nog veel meer te bieden. Winkels, boetiekjes, restaurants, kroegen, theaters, bioscopen en de mooiste parken. En rijd je nog een stukje noordelijker, dan kom je in de groene uitlopers van de Hoge Veluwe terecht waar je onder meer Burgers’ Zoo, het Openluchtmuseum en de Posbank vindt.

Volop voorzieningen
In veel dorpen zijn de voorzieningen verdwenen. In Elden niet. De dagelij
kse boodschappen doe je bij de Versmarkt en voor de weekboodschappen ga je naar winkelcentrum Kronenburg, 5 minuutjes verderop. In het dorp zelf vind je leuke restaurantjes en kroegjes, twee basisscholen en een cafetaria. Voetbalclubs, een tennisvereniging en een hockeyclub vind je vlakbij, net als tal van middelbare scholen.

Wat een natuur!
Elden is een groene oase, midden in de stad. De natuur is er nog ouderwets overweldigend. Geniet van de parken en de kolken, de volkstuintjes en de boomgaarden en ga op avontuur in het unieke natuurgebied Meinerswijk… een mooiere plek om te wonen kunnen wij ons eigenlijk niet voorstellen.

Kaart ligging de Tuin van Elden in Elden, Arnhem