MISSCHIEN WEL HET MOOISTE PLEKJE IN DE TUIN

Op misschien wel het mooiste plekje in De Tuin van Elden, pal aan het water en met een vrij uitzicht over park Westerveld, weilanden en de Drielse Rijndijk, ontwierp NEXIT architecten twee volumineuze vrijstaande water woningen. Ze vallen op door hun grote kappen, die ook nog eens op een zeer aparte wijze met elkaar verboden zijn door open spanten boven een sfeervol binnenwater. Zocht je nog een plekje voor je roeiboot? Hier kan het, aan je eigen steiger.

 

De ene woning is al verkocht, voor de woning op kavel 72 zoeken we nog een liefhebber van rust en ruimte. Speel met ruimtes en deel de begane grond in zoals jij dat wil met een ruime woonkeuken met kookeiland, een bijkeuken of extra werkkamer en een royale woonkamer met grote glazen pui, grenzend aan de veranda. De woning biedt de mogelijkheid tot maar liefst zes slaapkamers. Je hebt dan ook voldoende ruimte voor werk aan huis of eventueel het creëren van een inpandig gastenverblijf.

 

Benieuwd?

Kom dan naar het Informatiecentrum en bekijk de plek waar jouw toekomstige waterwoning zal verrijzen. Grote kans dat jij én kavel 72 aanstaande zaterdag al verkocht zijn.