Nieuws

Op vrijdag 15 november aanstaande gaat Villa Elden in verkoop. U bent tussen 16.00 en 18.00 uur van harte welkom bij Willemsen makelaars in Velp. Inschrijven voor een appartement of penthouse verloopt vervolgens digitaal en het is belangrijk dat u in uw persoonlijke account alle benodigde gegevens duidelijk invult. Hoe deze digitale inschrijving in zijn werk gaat en hoe het proces van kiezen, toewijzen en kopen vervolgens verloopt, vertellen we u graag in deze nieuwsbrief. U vindt het stappenplan ook op de website. We zien u graag op de start verkoop van Villa Elden!

Vorige week is de pre-sale van de 6 appartementen en het penthouse in De Tuin van Elden gestart. En wij hebben goed nieuws! De datum van de start verkoop is bekend. Op vrijdag 15 november aanstaande gaat Villa Elden in verkoop. U bent tussen 16.00 en 18.00 uur van harte welkom bij Willemsen makelaars in Velp. Inschrijven voor een appartement of penthouse verloopt vervolgens digitaal en het is belangrijk dat u in uw persoonlijke account alle benodigde gegevens duidelijk invult. Hoe het proces van kiezen, toewijzen en kopen verloopt, vertellen we u graag in deze nieuwsbrief. U vindt het stappenplan ook op de website. We zien u graag op de start verkoop van Villa Elden!

Op vrijdag 25 oktober aanstaande gaan de appartementen en het penthouse in De Tuin van Elden in pre-sale. Wilt u daar bij zijn? Dan bent u van harte welkom van 16.00 tot 18.00 uur bij Willemsen Makelaars in Velp (Rozendaalselaan 8, 6881 LC). Hoe het proces van kiezen, toewijzen en kopen vervolgens verloopt, hebben we stap voor stap voor u op een rijtje gezet op de website. 

Bekijk het stappenplan

Wat een geweldige wijk is De Tuin van Elden aan het worden. De afgelopen jaren hebben we flink gebouwd en inmiddels is het groene, waterrijke en dorpse wijkje grotendeels bewoond. Nog even en ook de laatste fasen gaan in verkoop. Te beginnen met de appartementenvilla aan de Eldense Zeeg en Fase 7, met drie vrijstaande woningen en een rijtje van zes woningen. Benieuwd wat je allemaal nog kunt verwachten? Lees dan snel deze nieuwsbrief. En wil je de wijk echt beleven? Kom dan komend weekend lekker wandelen en struinen door De Tuin van Elden. Tot gauw!

Vóór de zomervakantie zal het informatiecentrum ontmanteld worden om plaats te maken voor nog meer groen. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de woningen in De Tuin van Elden ben je van harte welkom bij Willemsen makelaars. In hun vestiging in Velp kun je tevens een volledige nieuwe maquette van de laatste ontwikkeling in de Tuin van Elden bekijken.

 

Willemsen makelaars

Rozendaalselaan 8
6881 LC Velp

Op vrijdag 14 juni jl. zijn de tweekappers, vrijstaande woningen en vrije kavels van Fase 6 in verkoop gegaan. De eerste inschrijvingsperiode is inmiddels gesloten, maar het is nog wel mogelijk om je in te schrijven als reservekandidaat. 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en de volgende fases? Meld je dan aan als belangstellende.

Schrijf je in als reservekandidaat  Meld je aan als belangstellende