Nieuws

Vandaag is er weer een nieuwsbrief verstuurd over de laatste beschikbare woning in De Tuin van Elden. Ben je benieuwd, maar heb je hem niet ontvangen? Lees de nieuwsbrief via onderstaande link.

Nieuwsbrief februari 2021

Vandaag is er weer een nieuwsbrief verstuurd over de laatste drie beschikbare woningen in De Tuin van Elden. Ben je benieuwd, maar heb je hem niet ontvangen? Lees de nieuwsbrief via onderstaande link.

Nieuwsbrief juni 2020

Vorige week is er weer een nieuwsbrief verstuurd. Ben je benieuwd, maar heb je hem niet ontvangen? Lees de nieuwsbrief via onderstaande link.

Lees nieuwsbrief

Reminder! Vandaag gaan de woningen van fase 7 in De Tuin van Elden in verkoop.

In fase 7 presenteren wij met trots één vrijstaande woning, twee hoekwoningen en vier tussenwoningen. Dit zijn de laatste hoek- en tussenwoningen die in verkoop gaan in De Tuin van Elden, dus grijp je kans!

De verkoop vindt plaats bij het kantoor van Willemsen makelaars aan de Rozendaalselaan 8 in Velp. We hopen je te mogen ontvangen tussen 18.00 en 19.30 uur. Het verkoopteam staat klaar om je te voorzien van alle verkoopinformatie.

Op vrijdag 15 november aanstaande gaat Villa Elden in verkoop. U bent tussen 16.00 en 18.00 uur van harte welkom bij Willemsen makelaars in Velp. Inschrijven voor een appartement of penthouse verloopt vervolgens digitaal en het is belangrijk dat u in uw persoonlijke account alle benodigde gegevens duidelijk invult. Hoe deze digitale inschrijving in zijn werk gaat en hoe het proces van kiezen, toewijzen en kopen vervolgens verloopt, vertellen we u graag in deze nieuwsbrief. U vindt het stappenplan ook op de website. We zien u graag op de start verkoop van Villa Elden!

Vorige week is de pre-sale van de 6 appartementen en het penthouse in De Tuin van Elden gestart. En wij hebben goed nieuws! De datum van de start verkoop is bekend. Op vrijdag 15 november aanstaande gaat Villa Elden in verkoop. U bent tussen 16.00 en 18.00 uur van harte welkom bij Willemsen makelaars in Velp. Inschrijven voor een appartement of penthouse verloopt vervolgens digitaal en het is belangrijk dat u in uw persoonlijke account alle benodigde gegevens duidelijk invult. Hoe het proces van kiezen, toewijzen en kopen verloopt, vertellen we u graag in deze nieuwsbrief. U vindt het stappenplan ook op de website. We zien u graag op de start verkoop van Villa Elden!