Nieuwsbrief De Tuin van Elden 28 juni 2019

*|MC_PREVIEW_TEXT|*

 
juni 2019
KIES DEZE ZOMER NOG VOOR DE TUIN VAN ELDEN

Wat is het hard gegaan de afgelopen jaren met De Tuin van Elden. Het dorpse wijkje leeft als nooit tevoren en bijna alle woningen zijn inmiddels verkocht. Twijfel je nog, maar wil je deze zomer alsnog je slag slaan? Bekijk dan snel de woningen in fase 6. Na de succesvolle start verkoop van 14 juni jl. zijn inmiddels de meeste woningen en kavels onder optie! In deze nieuwsbrief zetten we de woningen die nu nog vrij zijn in de spotlights. Iets voor jou? Wacht dan niet te lang, maar kies deze zomer nog voor groen en duurzaam wonen in het leukste wijkje van Arnhem.

Team De Tuin van Elden

 
IN THE SPOTLIGHTS

De woningen in fase 6 zijn bijna allemaal onder optie. Er zijn nog twee vrijstaande woningen en één tweekapper vrij. We presenteren ze je graag! Maar ook als je interesse hebt in een woning onder optie, kun je dat altijd nog aangeven bij de makelaar. Wordt een optie namelijk niet verzilverd, dan ben jij misschien wel degene die alsnog gaat wonen in De Tuin van Elden.

Vrijstaande woning bouwnummer 208
Vrijstaande woning bouwnummer 208
Een heerlijke villa met landelijke uitstraling en een zee aan leefruimte. De woning wordt gasloos opgeleverd met zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming op de eerste en tweede verdieping. Je kavel meet 439 m², je hebt een royale oprit voor 2 auto’s en de aan het huis geschakelde garage is ook vanuit de bijkeuken bereikbaar. De woning heeft 4 slaapkamers, een ruime badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel en een speelse, vrij indeelbare 2e verdieping.

Bekijk bouwnummer 208
Vrijstaande woning bouwnummer 202
Vrijstaande woning bouwnummer 202
Achter de charmante gevels van deze villa gaat heel veel ruimte schuil. Op de begane grond bevindt zich de riante living met grote woonkeuken. Op de eerste verdieping vind je 3 zeer ruime slaapkamers en ook de badkamer met daglicht heeft goede afmetingen. De 2e verdieping is al ingedeeld met een 4e kamer en de voorzolder kan perfect functioneren als speelplek voor de kids. Daarnaast is deze prachtige woning voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen op het dak. Kortom, klaar voor de toekomst!

Bekijk bouwnummer 202
Twee-onder-een-kapwoning bouwnummer 204
Twee-onder-een-kapwoning 204
Het ontwerp van deze fraaie tweekapper is ‘eigentijds landelijk’. De keuken zit aan de voorzijde en de bijna 6 meter brede woonkamer is tuingericht. Op de 1e verdieping zijn er 4 slaapkamers en een complete badkamer met 2e toilet. Fijn ook dat deze ruimte daglicht heeft. De grote vrij indeelbare 2e verdieping prikkelt de fantasie. Hier kun je nog van alles van maken. De woning wordt gasloos opgeleverd met vloerverwarming en warmtepomp en zonnepanelen. Wat een geweldige woning!

Bekijk bouwnummer 204
 
BEZOEK HET INFORMATIECENTRUM OF DE MAKELAAR

Vóór de zomervakantie zal het informatiecentrum ontmanteld worden om plaats te maken voor nog meer groen. Daarom ben je aanstaande zaterdag 29 juni voor de laatste keer nog één keer van harte welkom tussen 11.00 en 14.00 uur. Tijdens je bezoek praten we je graag bij over de mogelijkheden en woningen die nog te koop zijn, ook kun je hier voor de allerlaatste keer de maquette van de hele Tuin van Elden bewonderen. Na deze week ben je uiteraard altijd welkom om langs te gaan bij Willemsen makelaars voor het inwinnen van informatie. In hun vestiging in Velp kun je binnenkort tevens een volledige nieuwe maquette van de laatste ontwikkeling in de Tuin van Elden bekijken.

 
FIJNE VAKANTIE

Terwijl we volop genieten van het geweldige weer in Nederland, kijken we natuurlijk ook uit naar de naderende zomervakantie. Ga je nog op reis of blijf je lekker in eigen land? Wat je ook gaat doen, het team van De Tuin van Elden wenst je een heerlijk zonnige zomervakantie toe en hoopt je in september weer te mogen ontvangen in het prachtige Elden.

 
Verkoopinformatie
Willemsen makelaars
Jansplaats 29
(026) 44 52 751
info@willemsen.nl
Informatiecentrum
De Tuin van Elden
Klapstraat 24b
Let op: morgen voor het laatst geopend
van 11.00 tot 14.00 uur.

Volg ons op Facebook en Twitter!

www.detuinvanelden.nl

 
 
 

Geen mail meer ontvangen van deze afzender? uitschrijven