Nieuwsbrief De Tuin van Elden december 2019

Nieuwsbrief

 
december 2019
SAVE THE DATE
START VERKOOP FASE 7 - DONDERDAG 19 DECEMBER 2019

Op donderdag 19 december aanstaande vanaf 18.00 uur gaan de woningen van fase 7 in De Tuin van Elden in verkoop. De verkoop vindt plaats bij het kantoor van Willemsen makelaars aan de Rozendaalselaan 8 in Velp. We hopen je te mogen ontvangen tussen 18.00 en 19.30 uur. Het verkoopteam staat klaar om je te voorzien van alle verkoopinformatie.

 
DIT IS FASE 7 - DE LAATSTE WONINGEN
In fase 7 presenteren wij met trots één vrijstaande woning, twee hoekwoningen en vier tussenwoningen. Dit zijn de laatste hoek- en tussenwoningen die in verkoop gaan in De Tuin van Elden, dus grijp je kans! Bijzonder aan deze woningen is dat ze volledig gasloos worden gebouwd en mede daardoor helemaal klaar zijn voor een duurzame en energiezuinige toekomst. Ook fase 7 van De Tuin van Elden laat zien hoe je een authentieke dorpse sfeer kunt combineren met de architectuur van eigentijdse woningen. Tel dat op bij de werkelijk geweldige ligging in het groen en je begrijpt dat dit een wel heel aantrekkelijke woonplek gaat worden. Ruim, rustig en toch met alle voorzieningen in de buurt. Benieuwd wat je kunt verwachten? Kijk dan op de site en maak kennis met de woningen in fase 7.

Lees meer
 
JE DIGITALE ACCOUNT
Tijdens de start verkoop op donderdag
19 december a.s. liggen de brochure en verkooptekeningen voor je klaar en kun je al je vragen stellen aan het verkoopteam. Inschrijven voor de vrijstaande woning of één van de zes rijwoningen doe je vervolgens digitaal door in je online account de gegevens in te vullen die belangrijk zijn voor het toewijzingsproces. Je bevestigt alle ingevulde gegevens met een digitale handtekening. Je digitale account vind je op account.detuinvanelden.nl/inloggen.

Ga naar je online account
 
DIGITALE INSCHRIJVING EN TOEWIJZING

Vanaf de start verkoop heb je tien dagen de tijd om je inschrijving officieel te bevestigen. De inschrijvingstermijn eindigt op zondag 29 december om 23.59 uur ’s. De dag erna worden de woningen toegewezen en ontvang je persoonlijk bericht of je de eigenaar van één van de woningen in fase 7 van De Tuin van Elden bent geworden. Je ontvangt vervolgens een uitnodiging van de makelaar voor een koopgesprek.

Stap 1:
Ga naar je persoonlijke pagina

Stap 2:
Klik in het menu aan de linkerkant op 'Digitaal inschrijfformulier Fase 7' en vul het formulier volledig in

Stap 3:
Onderteken het formulier en klik op verzenden

Belangrijke data:
Start verkoop en inschrijving - Donderdag 19 december, 18.00 uur
Sluiting inschrijving - Zondag 29 december, 23.59 uur
Toewijzing - Maandag 30 december

Verkoopinformatie
Willemsen makelaars
Jansplaats 29
(026) 44 52 751
info@willemsen.nl
Volg ons op Facebook en Twitter!
www.detuinvanelden.nl
 
 
 

Geen mail meer ontvangen van deze afzender? uitschrijven