Nieuwsbrief De Tuin van Elden juli 2019

*|MC_PREVIEW_TEXT|*

 
juli 2019
HET WORDT EEN MOOIE ZOMER IN DE TUIN VAN ELDEN

Heerlijk, de zomervakantie is begonnen. Ga je een verre reis maken of blijf je lekker in de buurt? Als je dit jaar in Nederland vakantie gaat vieren, kom dan zeker even sfeer proeven in De Tuin van Elden. De wijk is bijna helemaal klaar en groeit en bloeit als nooit tevoren. Daarover vertellen we je meer in deze nieuwsbrief. En wat zou je ervan zeggen als je volgend jaar al vakantie kunt vieren op deze geweldige plek? Kijk dan snel welke woningen nog te koop zijn.

Team De Tuin van Elden

 
FASE 4B OPGELEVERD
De afgelopen periode mochten we weer veel nieuwe bewoners welkom heten in De Tuin van Elden. Hun woningen in fase 4b werden namelijk opgeleverd en inmiddels wordt er naar hartenlust geklust. Ook wordt deze fase nu helemaal woonrijp gemaakt. De straten worden aangelegd zodat de nieuwe bewoners nog deze zomer zand- en stofvrij van en naar hun nieuwe stek kunnen.
 
OVER FASE 5
In fase 5 is ondertussen ook de laatste woning verkocht. De bouw is in volle gang en de eerste woningen worden nog vóór de bouwvak opgeleverd aan de nieuwe bewoners. De overige woningen zullen na de bouwvak opgeleverd worden. Wat gaat het hard in De Tuin van Elden!
 
NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR IN FASE 6
Wil jij eind volgend jaar al wonen in De Tuin van Elden? Kijk dan snel op detuinvanelden.nl en ontdek welke woningen er nog vrij zijn in fase 6. Wil je vrijstaand wonen of heb je een voorkeur voor een tweekapper met een heerlijke grote tuin en heel veel ruimte in en rond je huis? Dan weten wij zeker dat je in fase 6 precies die woning kunt vinden waar jij naar op zoek bent.
 
GEWELDIGE APPARTEMENTEN
Het ontwerp van de appartementenvilla aan de Eldense Zeeg is prachtig geworden. Je ontdekt het op de website. Daar vind je de nieuwste artist impressions en plattegronden van de 6 luxueuze appartementen en het geweldige penthouse. De start verkoop staat gepland voor het najaar van 2019, maar voor nu willen graag weten wat je ervan vindt. Vul daarom snel de woonwensenenquête in via jouw eigen online account.
 
AFSCHEID VAN INFORMATIECENTRUM

Het Informatiecentrum op de bouwplaats gaat deze zomer voorgoed verdwijnen om plaats te maken voor nog meer groen en speelvoorzieningen in de wijk. Voor meer informatie over De Tuin van Elden ben je voortaan van harte welkom bij Willemsen makelaars. In hun vestiging in Velp kun je de maquette bekijken. Kom door de week vrijblijvend langs op de Rozendaalselaan 8 tussen 8.30 – 17.00 uur. Wil je op zaterdag langskomen, maak dan even een afspraak en bel 026 - 445 27 51 of stuur een mailtje naar info@willemsen.nl. Uiteraard ben je ook van harte welkom in Arnhem, aan de Jansplaats 29.

 
Verkoopinformatie
Willemsen makelaars
Jansplaats 29
(026) 44 52 751
info@willemsen.nl
We wensen je een fijne vakantie en ontmoeten je graag in De Tuin van Elden.

Volg ons op Facebook en Twitter!
www.detuinvanelden.nl
 
 
 

Geen mail meer ontvangen van deze afzender? uitschrijven