Nieuwsbrief De Tuin van Elden november 2019

Nieuwsbrief

 
november 2019
WONEN IN DE TUIN VAN ELDEN? HET KAN NOG!

De Tuin van Elden nadert langzaam zijn voltooiing. De laatste fase gaat binnenkort in verkoop en als alles meezit, is de wijk eind 2020 helemaal klaar en bewoond. Zie jij jezelf ook wel wonen op dit misschien wel mooiste plekje van Arnhem-Zuid? Lees dan snel deze nieuwsbrief en laat de kans op dorps wonen midden in de natuur, vlakbij het Arnhemse centrum, niet aan je voorbijgaan. Zien we je snel in De Tuin van Elden?

Team De Tuin van Elden

 
INSCHRIJVINGSTERMIJN VILLA ELDEN SLUIT 24 NOVEMBER
Op vrijdag 15 november jl. gingen de zes appartementen en het penthouse in Villa Elden in verkoop. Iets voor jou? Dan heb je nog tot aanstaande zondag 24 november de tijd om je online in te schrijven als belangstellende. Heb je nog geen account? Dan kun je deze aanmaken op www.detuinvanelden.nl. Het is belangrijk dat je in je persoonlijke account alle benodigde gegevens duidelijk invult. Hoe het proces van kiezen, toewijzen en kopen vervolgens verloopt, lees je in het stappenplan op de website.
 
LAATSTE 6 RIJWONINGEN BINNENKORT IN VERKOOP
Binnenkort gaan de laatste zes rijwoningen in De Tuin van Elden in verkoop. Meer informatie hierover vind je binnenkort op de website. Ben je ingeschreven als belangstellende voor De Tuin van Elden? Dan krijg je direct bericht zo gauw de start verkoopdatum bekend is.

Bekijk het actuele aanbod
 
Verkoopinformatie
Willemsen makelaars
Jansplaats 29
(026) 44 52 751
info@willemsen.nl
Volg ons op Facebook en Twitter!
www.detuinvanelden.nl