Nieuwsbrief december 2018

*|MC_PREVIEW_TEXT|*dgd

December 2018
DE KROON OP DE TUIN VAN ELDEN

De Tuin van Elden nadert zijn voltooiing met fase 6. Nog één keer pakken de architecten flink uit met geweldige vrijstaande woningen, tweekappers en rijwoningen. In deze laatste nieuwsbrief van 2018 praten we je graag bij over wat je allemaal kunt verwachten in fase 6, hebben we nieuws over de voortgang van fase 4b en fase 5 en presenteren we je een bijzondere ontwikkeling: een statige appartementenvilla met daarin slechts 6 appartementen en een penthouse. Een unieke woonbeleving en de absolute kroon op De Tuin van Elden. Zie jij jezelf in één van deze appartementen wonen? Vul dan zeker de enquête in op de website. We wensen je alvast prettige feestdagen en ontmoeten je graag in het nieuwe jaar.

Team De Tuin van Elden

 
FASE 6, EEN DORPS BUURTJE
Fase 6 bestaat uit 13 vrijstaande woningen, 10 tweekappers en 6 rijwoningen. Samen vormen ze een buurtje met een authentiek dorpse sfeer. De woningen staan er aan smalle straatjes, omringd door een grote tuin. De woningen verschillen in architectuurstijl en materiaalgebruik, hebben vaak een hoge, puntige kap en vallen op door bijzondere toevoegingen in de gevels. De tuinen worden naar de straatkant afgeschermd met een hoge haag voor optimale privacy. Ook fase 6 heeft straks een groen karakter. Kijk snel op de website voor de eerste impressies van een aantal woningen.

Maak kennis met fase 6
 
BOUW FASE 4B OP SCHEMA
Fase 4b vormt een kleinschalig villaparkje in het hart van de wijk rondom een gezellig dorpspleintje. Opvallend is het grote aantal vrijstaande villa’s, die zijn gesitueerd op royale kavels aan het water of aan het autoluwe hofje. In fase 4b is de bouw van vier rijwoningen, vier opmerkelijke twee-onder-een-kapwoningen en tien royale vrijstaande villa’s in volle gang. De eerste rijwoningen en tweekappers zijn inmiddels opgeleverd en bij de vrijstaande woningen worden momenteel de kappen gelegd en de muren gemetseld. De verwachting is dat alle woningen in deze fase medio 2019 gereed zullen zijn.
 
WONINGEN FASE 5 VERKOCHT OF ONDER OPTIE
Fase 5 telt 14 woningen. Je kon kiezen uit maar liefst zeven fraaie ruime vrijstaande woningen, vier hoekwoningen en drie tussenwoningen. Vooral de inhoud van de woningen valt op. De verkoop is voorspoedig verlopen en op dit moment is er nog één woning onder optie, de andere woningen zijn allemaal verkocht. De bouw van fase 5 start eind januari 2019.
 
EEN BIJZONDER IDEE: EEN STATIGE APPARTEMENTENVILLA
EVE Architecten uit Nijverdal heeft een unieke woonbeleving ontworpen voor De Tuin van Elden: een stijlvolle appartementenvilla met slechts zes appartementen en een penthouse. De appartementen variëren in woonoppervlak en ligging ten opzichte van de zon en ademen een tijdloze sfeer. Hier voeren luxe, comfort en elegantie de boventoon op een fantastische plek aan het water in een parkachtige omgeving. Kijk snel op de website voor de eerste informatie over de appartementenvilla.

Bekijk de appartementen
 
VUL DE ENQUÊTE IN

Zie jij jezelf wel wonen in de appartementenvilla in De Tuin van Elden? Daar zijn we heel benieuwd naar. Vandaar dat we een enquête hebben opgesteld met uiteenlopende vragen over wonen in een appartement in De Tuin van Elden. Wat vind jij belangrijk? Locatie, woonoppervlak, prijs, afwerking of juist een combinatie van dit alles? We horen graag wat jouw ideeën zijn. Vul de enquête in op de website (ca. 5 minuten invultijd) en geef je mening. We ontvangen je antwoorden graag vóór zondag 6 januari aanstaande. Uiteraard delen we de resultaten van het onderzoek met je.

Naar de enquête

 
Verkoopinformatie
Willemsen makelaars
Jansplaats 29
(026) 44 52 751
info@willemsen.nl
Informatiecentrum
De Tuin van Elden
Klapstraat 24b
Elke zaterdag tussen
11.00 en 14.00 uur geopend

Volg ons op Facebook en Twitter!

www.detuinvanelden.nl