Nieuwsbrief februari 2020

Nieuwsbrief

 
februari 2020
HET KAN NOG, WONEN IN DE TUIN VAN ELDEN

De Tuin van Elden nadert zijn voltooiing. Er wordt al volop gewoond en geleefd, maar toch zijn er hier en daar nog mooie plekjes te ontdekken waar jij nog kunt wonen. Wat te denken van een vrije kavel waarop je zelf je droomhuis kunt bouwen, een luxueus appartement/penthouse in Villa Elden of een vrijstaande villa die al in juni van dit jaar in aanbouw genomen wordt? We vertellen je er graag meer over in deze nieuwsbrief. Zien we je gauw een keer in De Tuin van Elden?

Team De Tuin van Elden

 
SUCCESVOLLE START VERKOOP FASE 7
Op donderdag 19 december 2019 gingen de zes rijwoningen in fase 7 van De Tuin van Elden in verkoop. Ook voor deze laatste fase was weer veel belangstelling en inmiddels zijn alle rijwoningen verkocht. De bouw wordt momenteel voorbereid.

Actueel aanbod
 
START BOUW BOUWNUMMER 208 IN JUNI 2020
Wil je vrijstaand wonen op een mooie grote kavel? Dan is bouwnummer 208 met 176 m2 woonoppervlak echt iets voor jou! De woning is namelijk nog niet verkocht. Op deze prachtige plek ontwierp EVE Architecten een duurzame en eigentijdse villa die volop leefruimte en woongenot biedt. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval, op de verdieping vind je maar liefst vier slaapkamers en de zolder is nog helemaal in te delen zoals jij dat wilt. Natuurlijk wordt de woning gasloos opgeleverd, met zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming. De bouw start al in juni van dit jaar.

Bekijk bouwnummer 208
 
INSCHRIJVING VRIJE KAVEL 203

Heb je altijd al je eigen droomhuis willen bouwen op een royale kavel in De Tuin van Elden? Schrijf je dan in als belangstellende voor de vrije kavel 203. De kavel meet 388 m2 en beschikt over een te bebouwen oppervlak van maar liefst 204 m2. Dat biedt alle ruimte om wonen en werken of wonen en slapen op de begane grond mogelijk te maken. Schrijf je bij interesse snel in. De koopprijs bedraagt € 203.700,- v.o.n.

Volg onderstaand stappenplan om je in te schrijven voor kavel 203:

Stap 1: Ga naar je persoonlijke online account.
Stap 2: Vul in het 'Digitaal Inschrijfformulier fase 6' alle gevraagde gegevens in. Geef bij tabblad 3 'Voorkeuren' aan dat je voorkeur uitgaat naar bouwnummer 203 (kavel).
Stap 3: De inschrijving is definitief wanneer je deze afsluit met een handtekening en een bevestiging ontvangt per mail.

Inschrijven kan tot en met zondag 1 maart 2020 voor 23.59 uur.

Bekijk vrije kavel 203

 
WONEN IN VILLA ELDEN
Villa Elden is de kroon op De Tuin van Elden. EVE Architecten ontwierp een unieke woonbeleving met slechts zes appartementen en een penthouse. De appartementen variëren in woonoppervlak en ademen een tijdloze sfeer. Hier voeren luxe, comfort en elegantie de boventoon op een geweldige plek aan het water in een parkachtige tuin. Op dit moment zijn er nog slechts 2 appartementen en het penthouse te koop. Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten als je koopt in Villa Elden? Kijk dan snel op de website.

Naar Villa Elden
 
Verkoopinformatie
Willemsen makelaars
Jansplaats 29
(026) 44 52 751
info@willemsen.nl
We ontmoeten je graag in De Tuin van Elden.

Volg ons op Facebook en Twitter!
www.detuinvanelden.nl