Nieuwsbrief februari 2021

 
2 februari 2021
DE MOOISTE TUIN VAN ARNHEM OVERTREFT ALLE VERWACHTINGEN

Vijftien jaar geleden zetten we de eerste stappen op weg naar De Tuin van Elden met een geweldig plan: een nieuwe wijk op de plek waar ooit de Intratuin gevestigd was. Het werd een project dat alle verwachtingen overtrof. De belangstelling was enorm en inmiddels staat De Tuin van Elden in volle bloei. Er is nog slechts één woning te koop en wat voor eentje: een geweldig penthouse. We vertellen je er graag meer over in deze nieuwsbrief.

Team De Tuin van Elden

 
DE TUIN VAN ELDEN IS BIJNA KLAAR

De afgelopen jaren ontwikkelden we De Tuin van Elden in zeven fases. Met een grote variëteit aan woningen in een groene en waterrijke omgeving. Heerlijk rustig, maar toch vlak bij de Arnhemse binnenstad. De eerste vijf fases zijn inmiddels bewoond. In fase zes en zeven wordt nog druk gebouwd, maar een aantal woningen worden al bewoond of hebben bewoners net de sleutels ontvangen en kunnen aan de klus! Villa Elden, een kleinschalig appartementencomplex met slechts zeven appartementen en de 22 huurappartementen zijn inmiddels ook in aanbouw. Meer informatie over de verhuur van de 22 huurappartementen volgt in een later stadium via Willemsen Makelaars.

Naar verwachting is de Tuin van Elden in de eerste helft van 2022 gereed.

 
GEWELDIG PENTHOUSE
Alle woningen zijn inmiddels verkocht op eentje na: het penthouse in Villa Elden. Het royale penthouse in Villa Elden heeft een woonoppervlak van maar liefst 158 m2. Hier woon je misschien wel op het allermooiste plekje van De Tuin van Elden. Alles aan dit appartement ademt kwaliteit, stijl en sfeer en elke ruimte is heerlijk ruim voor extra veel woonplezier. Hier geniet je het hele jaar door van al het moois dat De Tuin van Elden zo bijzonder maakt.

Bekijk het penthouse

 

De Tuin van Elden bloeit!
 
Verkoopinformatie
Willemsen makelaars
Jansplaats 29
(026) 44 52 751
info@willemsen.nl

Volg ons op Facebook en Twitter!

www.detuinvanelden.nl

Wenst u geen emails van deze afzender te ontvangen? uitschrijven