Nieuwsbrief juni 2020

Nieuwsbrief

 
juni 2020
JOUW LAATSTE KANS IN DE TUIN VAN ELDEN

De Tuin van Elden is in de lente misschien wel op zijn mooist. De bomen in Park Westerveld zitten prachtig in het blad, bloesem kleurt het Perenlaantje en in de watergangen die door de wijk meanderen zoeken eenden, zwanen en meerkoetjes snaterend hun weg. Op deze geweldige plek, midden in de natuur, maar toch vlakbij het centrum van Arnhem kun je nog steeds een echt droomhuis vinden. Maar wacht niet te lang want de wijk nadert nu echt zijn voltooiing. Kom je snel een keer sfeer proeven? Hopelijk tot gauw!

Team De Tuin van Elden

 
HOE WIL JIJ WONEN IN DE TUIN VAN ELDEN?

Deze vraag hebben we de afgelopen jaren honderden keren gesteld. De keuze was enorm; van vrijstaande villa tot appartement en van rijwoning tot tweekapper. Op dit moment kun je nog kiezen voor drie woningen. We stellen ze graag nog een keer aan je voor.

 
VRIJSTAANDE VILLA
Voor de vrijstaande woning op bouwnummer 208 maakte EVE Architecten het ontwerp. De landelijk ogende villa biedt een zee aan ruimte met een woonoppervlak van 176 m2 en is gelegen op een kavel van maar liefst
438 m2. De woning is heel compleet en is natuurlijk zeer duurzaam met zonnepanelen en vloerverwarming. Benieuwd wat je nog meer kunt verwachten? Kijk dan snel op de website.

Bekijk de vrijstaande villa 208
 
ROYAAL APPARTEMENT

Op de tweede verdieping van Villa Elden vind je appartement 197. Dit appartement is gelegen aan de zonzijde en heeft een riant terras op het westen, twee slaapkamers plus een royale master bedroom met aangrenzende badkamer met douche. Door de ligging op de tweede verdieping heb je een schitterend uitzicht over de wijk én het groen. Het appartement wordt standaard opgeleverd met twee parkeerplaatsen. Iets voor jou? Vraag snel naar de mogelijkheden.

Bekijk appartement 197

 
GEWELDIG PENTHOUSE
De kroon op Villa Elden is zonder meer dit geweldige penthouse met een woonoppervlak van maar liefst 158 m2. Hier woon je misschien wel op het allermooiste plekje van De Tuin van Elden. Alles aan dit appartement ademt kwaliteit, stijl en sfeer en elke ruimte is heerlijk royaal voor extra veel woonplezier. Hier geniet je het hele jaar door van al het moois dat De Tuin van Elden zo bijzonder maakt.

Bekijk het penthouse
 
DE BOUW START DEZE MAAND

Iets voor jou, een appartement, penthouse of vrijstaande villa in de mooiste, groenste en meest duurzame wijk van Arnhem? Stel je dan eens voor: de bouw start deze maand nog en dat betekent dat je in de zomer van 2021 al kunt wonen in De Tuin van Elden. Wat een heerlijk vooruitzicht!

 
NOG MOOIER DAN VERWACHT

Nog even en De Tuin van Elden is helemaal af. Op dit moment wordt fase 5 woonrijp gemaakt, waarna alleen fases 6 en 7 in de toekomst nog woonrijp gemaakt moeten worden. Ondertussen wordt de laatste hand gelegd aan de watergangen in de wijk en worden deze zomer nog op verschillende plekken speeltoestellen geplaatst. Het zijn de laatste loodjes, maar ook de leukste! De Tuin van Elden is nog mooier geworden dan we 10 jaar geleden hadden bedacht!

 
Verkoopinformatie
Willemsen makelaars
Jansplaats 29
(026) 44 52 751
info@willemsen.nl
We ontmoeten je graag in De Tuin van Elden.

Volg ons op Facebook!
www.detuinvanelden.nl