Nieuwsbrief maart 2019

*|MC_PREVIEW_TEXT|*

 
maart 2019
BESTE GEÏNTERESSEERDE,

De afgelopen jaren is De Tuin van Elden uitgegroeid tot een levendige en vooral heel groene en gezellige wijk. Er wordt volop geleefd, beleefd en genoten en langzaamaan komt de voltooiing van deze unieke dorpse wijk in zicht. De bouw van fase 5 is inmiddels gestart en een deel van de woningen in de laatste fase gaan naar verwachting deze zomer nog in verkoop. Daarover praten we je graag bij in deze nieuwsbrief. We wensen je alvast een hele fijne lente toe en hopelijk tot gauw in De Tuin van Elden.

 
GEZELLIGE START BOUW VAN FASE 5
Op 8 maart jl. ging de bouw van fase 5 officieel van start. Het was gezellig druk en onder het genot van een hapje en een drankje konden de kopers kennis maken met hun nieuwe buren. Ook kreeg elke toekomstige bewoner een eigen bordje met daarop een Artist Impression van hun nieuwe woning en de nieuwe adresgegevens. Fase 5 telt 14 woningen: 7 fraaie ruime vrijstaande woningen, 4 hoekwoningen en 3 tussenwoningen. Vooral de inhoud van de woningen valt op. Neem nou de woning op kavel 110 met een inhoud van ruim 650 kuub. Het is de enige woning in fase 5 die nog te koop is. Iets voor jou? Lees dan snel verder.
 
NOG TE KOOP: BOUWNUMMER 110
De bouw van fase 5 is inmiddels gestart, maar toch is er nog 1 woning te koop. En dat is een vrijstaande villa met heel veel inhoud en een riante kavel. Het gaat om bouwnummer 110. Met een inhoud van ruim 650 kuub krijg je veel ruimte om al je woonwensen in vervulling te laten gaan. De ruime verdiepingen hebben veel lichtinval en bieden een geweldig thuis voor gezinnen die graag royaal wonen. Met een grote woonkamer, een ruime keuken, vier slaapkamers, twee complete badkamers en een vrij in te delen zolder. De woning zal deze zomer al gereed zijn. Iets voor jou? Neem dan contact op met de makelaar.

Contact
 
FASE 6 DEELS NOG VÓÓR DE ZOMER IN VERKOOP
De voorbereidingen voor fase 6, de laatste fase van De Tuin van Elden, zijn in volle gang. Het betreft 13 vrijstaande woningen, 10 tweekappers en 6 rijwoningen. Samen vormen ze een buurtje met een authentiek dorpse sfeer. We verwachten dat een deel van de woningen nog vóór de zomer in verkoop zal gaan en daarover houden wij je natuurlijk op de hoogte. Wil je nu al zien hoe deze fase straks in de wijk ligt, kom dan naar het informatiecentrum. Een aantal woningen zijn al geplaatst op de maquette.
 
STATIGE APPARTEMENTENVILLA

In de vorige nieuwsbrief presenteerden we je de eerste ontwerpen voor de stijlvolle appartementenvilla met slechts 6 appartementen en een penthouse. Op verzoek van de gemeente is er een klein aantal aanpassingen gedaan op het ontwerp. Zodra de gemeente die wijzigingen heeft goedgekeurd, kunnen we de verkoop verder voorbereiden. De appartementen variëren in woonoppervlak en ligging ten opzichte van de zon en ademen een tijdloze sfeer. Hier voeren luxe, comfort en elegantie de boventoon op een fantastische plek aan het water in een parkachtige omgeving.

 
Verkoopinformatie
Willemsen makelaars
Jansplaats 29
(026) 44 52 751
info@willemsen.nl
Informatiecentrum
De Tuin van Elden
Klapstraat 24b
Elke zaterdag tussen
11.00 en 14.00 uur geopend

Volg ons op Facebook en Twitter!

www.detuinvanelden.nl

 
 
 

Geen mail meer ontvangen van deze afzender? uitschrijven