Pre-sale Appartementen 25 oktober aanstaande

Op vrijdag 25 oktober aanstaande gaan de appartementen en het penthouse in De Tuin van Elden in pre-sale. Wilt u daar bij zijn? Dan bent u van harte welkom van 16.00 tot 18.00 uur bij Willemsen Makelaars in Velp (Rozendaalselaan 8, 6881 LC). Hoe het proces van kiezen, toewijzen en kopen vervolgens verloopt, hebben we stap voor stap voor u op een rijtje gezet op de website. 

Bekijk het stappenplan

 

Een pre-sale hoe werkt dat?

Een pre-sale is nog geen start verkoop. Dat moment volgt later. Tijdens de pre-sale kunt u de plattegronden en brochure bekijken en al uw vragen aan de ontwikkelaar en makelaar stellen.

 

Start verkoop

Binnen 3 weken na de pre-sale krijgt u persoonlijk bericht op welke datum de appartementen en het penthouse definitief in verkoop gaan. Zorg er voor dat u uw voorkeur duidelijk heeft aangegeven in uw persoonlijke online account. Heeft u nog geen account? Maak dit dan snel aan en schrijf u in. Mocht u hulp nodig hebben bij het aanmaken van uw persoonlijke account, dan kunt u hier de uitleg vinden of contact opnemen met Willemsen makelaars.

Ja, ik schrijf me in

Graag tot ziens op 25 oktober aanstaande!