Reminder: Start verkoop appartementen en penthouse | 15 november aanstaande

Nieuwsbrief

 
november 2019
START VERKOOP APPARTEMENTEN EN PENTHOUSE
15 NOVEMBER AANSTAANDE

Op vrijdag 15 november aanstaande gaat Villa Elden in verkoop. U bent tussen 16.00 en 18.00 uur van harte welkom bij Willemsen makelaars in Velp. Inschrijven voor een appartement of penthouse verloopt vervolgens digitaal en het is belangrijk dat u in uw persoonlijke account alle benodigde gegevens duidelijk invult. Hoe deze digitale inschrijving in zijn werk gaat en hoe het proces van kiezen, toewijzen en kopen vervolgens verloopt, vertellen we u graag in deze nieuwsbrief. U vindt het stappenplan ook op de website. We zien u graag op de start verkoop van Villa Elden!

Naar het stappenplan

 
START VERKOOP
U bent op vrijdag 15 november van harte welkom bij Willemsen makelaars in Velp (Rozendaalselaan 8) voor de start verkoop van Villa Elden. U kunt de verkooptekeningen ophalen en ook de verkoopbrochure ligt voor u klaar, indien u deze nog niet heeft. Het verkoopteam staat klaar om u meer over het project te vertellen en al uw vragen te beantwoorden. En heeft u hulp nodig met de digitale inschrijving? Zij helpen u graag!
 
VUL AL UW GEGEVENS IN
Heeft u al een keuze gemaakt voor één van de appartementen of het penthouse? Geef dit dan alvast aan in uw persoonlijke online account. U kunt uw voorkeur doorgeven onder het item 'Mijn Woning' in het menu aan de linkerzijde. Vanaf vrijdag 15 november 16.00 uur is het digitale inschrijfformulier geopend en kunt u zich officieel inschrijven voor een appartement of het penthouse.

Ga naar uw online account
 
DIGITALE INSCHRIJVING EN TOEWIJZING

Digitaal inschrijven voor een appartement of het penthouse is mogelijk vanaf vrijdag
15 november 16.00 uur t/m zondag 24 november 23.59 uur. U kunt in uw online account de laatste gegevens invullen die belangrijk zijn voor het toewijzingsproces. We leggen u alvast uit hoe dit in zijn werk gaat.

Stap 1:
Ga naar uw persoonlijke pagina

Stap 2:
Klik in het menu aan de linkerkant op 'Digitaal inschrijfformulier Appartementen' en vul het formulier volledig in

Stap 3:
Onderteken het formulier en klik op verzenden

Let op! Zonder handtekening op het digitale inschrijfformulier is de inschrijving niet geldig en wordt deze niet meegenomen in de toewijzing. De inschrijvingstermijn eindigt op 24 november om 23.59 uur. Binnen een week nadat de inschrijvingstermijn is gesloten, krijgt u persoonlijk bericht of u de eigenaar van een appartement of penthouse in De Tuin van Elden bent geworden. U ontvangt vervolgens een uitnodiging van de makelaar voor een koopgesprek.

Belangrijke data:
Start verkoop en inschrijving - Vrijdag 15 november, 16.00 uur
Sluiting inschrijving - Zondag 24 november, 23.59 uur
Toewijzing - Maandag 25 november
Bericht toewijzing - Uiterlijk dinsdag 26 november, 17.00 uur

Verkoopinformatie
Willemsen makelaars
Jansplaats 29
(026) 44 52 751
info@willemsen.nl
Volg ons op Facebook en Twitter!
www.detuinvanelden.nl