Stap voor stap op weg naar een appartement of penthouse in De Tuin van Elden

De verkoop van Villa Elden, bestaande uit zes riante appartementen en één luxueus penthouse, is gestart! De verkoop van Villa Elden, bestaande uit zes riante appartementen en één luxueus penthouse, is gestart! De eerste digitale inschrijfperiode voor een appartement of penthouse liep tot en met zondag 24 november. U kunt zich nog wel inschrijven als reservekandidaat. U kunt in uw online account de gegevens invullen die belangrijk zijn voor het toewijzingsproces.

Stap 1

Pre-sale - 25 oktober 2019

Wij ontvangen u graag bij Willemsen makelaars in Velp. Bekijk de plattegronden en brochure, stel al uw vragen aan de makelaar en de ontwikkelaar en neem de brochure mee naar huis.

 

Stap 2

Geef online uw voorkeur door

Heeft u een keuze gemaakt voor één van de appartementen of het penthouse? Geef dit dan aan in uw persoonlijke online account op account.detuinvanelden.nl/inloggen. U kunt uw voorkeur doorgeven onder het item ‘Mijn Woning’ in het menu aan de linkerzijde. Heeft u nog geen account of hulp nodig bij het aanmaken hiervan? Download hier de uitleg of vraag onze makelaar! Zij helpen u graag. U kunt binnenlopen op het kantoor van Willemsen makelaars in Velp of telefonisch op 026-4452751, contactpersoon in Bernice Neijenhuis. Uw keuze kan altijd nog aangepast worden tot het moment dat de appartementen officieel in verkoop gaan.

 

Stap 3

Aankondiging start verkoop

Binnen 3 weken na de pre-sale krijgt u bericht op welke datum de appartementen en het penthouse definitief in verkoop gaan. Zorg ervoor dat u uw voorkeur duidelijk heeft aangegeven in uw persoonlijke online account.

 

Stap 4

Start verkoop - 15 november 2019

De verkoop van de zes appartementen en het penthouse in Villa Elden start op vrijdag 15 november aanstaande. U kunt de verkooptekeningen ophalen bij Willemsen makelaars te Velp tussen 16.00 en 18.00 uur. Nadat de verkoop is gestart, kunt u de laatste gegevens invullen, die belangrijk zijn voor het toewijzingsproces, in uw persoonlijke digitale account. Uw gegevens worden vervolgens bevestigd met een handtekening.

 

Stap 5

Inschrijvingstermijn

Digitaal inschrijven voor een appartement of het penthouse is mogelijk vanaf vrijdag 15 november 16.00 uur t/m zondag 24 november 23.59 uur. U kunt in uw online account de laatste gegevens invullen die belangrijk zijn voor het toewijzingsproces. We leggen u alvast uit hoe dit in zijn werk gaat.

Stap 1:
Ga naar uw persoonlijke pagina

Stap 2:
Klik in het menu aan de linkerkant op 'Digitaal inschrijfformulier Appartementen' en vul het formulier volledig in

Stap 3:
Onderteken het formulier en klik op verzenden

Let op! Zonder handtekening op het digitale inschrijfformulier is de inschrijving niet geldig en wordt deze niet meegenomen in de toewijzing. De inschrijvingstermijn eindigt op 24 november om 23.59 uur. 

 

Stap 6

Toewijzing

Binnen een week nadat de inschrijvingstermijn is gesloten, krijgt u een persoonlijk bericht waarin staat of u de gelukkige eigenaar van een appartement of penthouse in De Tuin van Elden bent geworden en volgt de uitnodiging vanuit de makelaar voor een gesprek.