Villa Elden

Verkoop Villa Elden is gestart!

EVE Architecten uit Nijverdal heeft een unieke woonbeleving ontworpen: een stijlvolle appartementenvilla met slechts zes appartementen en een penthouse. De appartementen variëren in woonoppervlak en ligging ten opzichte van de zon en ademen een tijdloze sfeer. Hier voeren luxe, comfort en elegantie de boventoon op een geweldige plek aan het water in een parkachtige tuin.

De verkoop van Villa Elden, bestaande uit zes riante appartementen en één luxueus penthouse, is gestart! U kunt in uw online account de gegevens invullen die belangrijk zijn voor het toewijzingsproces. Hoe het proces van kiezen, toewijzen en kopen vervolgens verloopt, hebben we stap voor stap voor je op een rijtje gezet.

Bekijk het aanbod Bekijk het stappenplan

 

Royaal en compleet

De zes appartementen variëren in grootte van 100 m² tot 120 m² en beschikken op de verdiepingen over een terras van circa 20 m² en op de begane grond over een imposante privétuin. Het penthouse beschikt over een vloeroppervlak van 158 m² en een royaal terras van maar liefst 38 m². Elk appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, een complete badkamer en drie slaapkamers.

Prijzen

Begane grond:
100 m2 GBO + ruime tuin
Prijsindicatie: € 492.500 v.o.n.

1ste en 2e verdieping:
120 m2 GBO + 23 mbalkon
Prijsindicatie: € 545.000 - 550.000 v.o.n.

Penthouse:
158 m2 GBO + 38m2 balkon
Prijsindicatie € 795.000 v.o.n.

Voor alle typen geldt: de genoemde GBO’s zijn exclusief bergruimte.

 

 

Artist Impression - De Tuin van Elden

 

Hoog afwerkingsniveau

De afwerking van de appartementen is van hoge kwaliteit. De keuken en badkamer kunnen naar eigen smaak en wens worden ingericht. Alle appartementen hebben standaard houten kozijnen en stompe binnendeuren. Ook hoogwaardige installaties waaronder een warmtepomp en vloerverwarming zijn inbegrepen. Daarnaast beschikken alle appartementen over eigen nutsvoorzieningen en op het dak worden zonnepanelen geplaatst.
 

Geweldige uitstraling

Bij binnenkomst in het complex geeft de fantastische vide tot in de nok een overweldigend gevoel. Het statige en stijlvolle karakter wordt versterkt door het unieke ontwerp met imposante gevelpartijen, een grote verscheidenheid aan raampartijen, gevelmaterialen en kleurgebruik. Alle kozijnen en buitendeuren worden uitgevoerd in hardhout en voorzien van een hoogwaardige lak. Het metselwerk is bijzonder door zijn verband en verschillende rollagen. Daarnaast geeft de royale buitenruimte het ultieme binnen/buitengevoel.

 

Aan alles gedacht

De zes appartementen beschikken over een eigen inpandige berging van ca. 8 m2 op de begane grond. Het penthouse beschikt over een separate berging buiten het hoofdgebouw. Ook heeft elke bewoner een eigen parkeerplaats onder de gedeelde carport en is er voldoende ruimte naast het complex voor een tweede auto en/of bezoek.
 

Meld je aan!

De verkoop van Villa Elden, bestaande uit zes riante appartementen en één luxueus penthouse, is gestart! De eerste digitale inschrijfperiode voor een appartement of penthouse liep tot en met zondag 24 november. U kunt zich nog inschrijven voor de laatste twee beschikbare bouwnummers. U kunt in uw online account de gegevens invullen die belangrijk zijn voor het toewijzingsproces. 

Meld je aan als belangstellende


Heb je al een eigen account? Log in en vul het digitale inschrijfformulier volledig in.

Ga naar het digitale inschrijfformulier

 

Plattegronden

Klik op de plattegronden voor een vergroting

Begane grond

Bouwnummer 193 (onder) en 194 (boven)

Eerste verdieping

Bouwnummer 195 (onder) en 196 (boven)

Tweede verdieping

Bouwnummer 197 (onder) en 198 (boven)

Penthouse

Bouwnummer 199

Luxueus wonen met een prachtig uitzicht

 

Architect aan het woord

 

Een markant punt aan het water, tegen de rand van de gezelligheid van De Tuin van Elden, met vrij zicht richting natuurreservaat Het Hoefijzer. Voorzieningen bij de hand, heerlijk wandelen in het groen, hier kun je straks heerlijk thuiskomen. Wat een leuke opgave om als architect dit 'thuis' te mogen ontwerpen voor toekomstige bewoners van 7 riante appartementen. Voor dit bijzondere plekje waren al bijzonder hoge ambities vastgelegd door de gemeente en de ontwikkelaar, alvorens wij aan tafel schoven. Hier zag men geen standaard appartementencomplex verrijzen, maar eerder een rijk gedetailleerde villa. Eén landmark, dat recht zou doen aan de plek. Een villa die letterlijk en figuurlijk boven het maaiveld zou uitsteken als een moderne Villa Kakelbont.

Met dit thema in het achterhoofd zijn wij aan het ontwerpen geslagen. Royale leefplattegronden, geïntegreerde bergingen, een entree met een fraaie vide over alle bouwlagen, luxe binnenkomen en je veilig en geborgen voelen. Allemaal onderwerpen die wij de revue hebben laten passeren tijdens de weg naar het definitieve ontwerp. Daarbij hebben we wel steeds goed voor ogen gehouden, dat we in een bijzonder landschap ontwerpen: dicht tegen Arnhem aan, vrijwel ingebouwd tussen woonwijken, behoudt Elden tot op de dag van vandaag zijn dorpse en intieme sfeer. Daar moest dit appartementengebouw ook binnen passen, vonden wij. De karakteristieke, dorpse bouwtraditie spreekt dan ook uit de vele fraaie details die we hebben ontworpen. Een zeer bijzondere villa, opgebouwd als ware het ooit één landhuis, plaats biedend aan 7 royale appartementen. Wij zijn bijzonder trots op het eindresultaat.

 

Bas Heitkamp
Hoofdarchitect EVE Architecten

 

Interieur impressie Appartement
Interieur impressies Penthouse
Exterieur impressie