VOLOP VARIATIE IN DE LEUKSTE TUIN VAN ARNHEM

Wonen ‘op een dorp’, maar toch in de stad? Het kan in De Tuin van Elden. Een bijzonder nieuw plan middenin het groen, op een steenworp afstand van de gezellige Arnhemse binnenstad. Fase 1 is al bewoond, de bouw van fase 2 gaat beginnen en op vrijdag 22 mei is ook fase 3 met acht woningen in verkoop gegaan.

Echt Eldense architectuur
Variatie is de kracht van De Tuin van Elden. Er is keuze uit appartementen, hoek- en tussenwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en vrije kavels. Omdat zeven verschillende architecten hebben getekend voor de ontwerpen van de woningen, ontstaat een rijk en gevarieerd straatbeeld. Helemaal passend bij de dorpse identiteit van Elden. 

Acht woningen in fase 3
Fase 3 telt acht woningen. Een ruime tweekapper, twee hoekwoningen met zijtuin en vier tussenwoningen met een veranda. Bijzonder is dat er weer rijwoningen gebouwd gaan worden in De Tuin van Elden. Daar was veel vraag naar en aan die wens wordt tegemoet gekomen. De start verkoop vindt plaats op 22 mei van 16.30 uur - 18.00 uur in het Informatiecentrum op de bouwlocatie aan de Klapstraat 24b in Elden.